Din närmaste väg till ett arbete eller studier!

Tjänsten Stöd och Matchning är till för dig som behöver hjälp och stöttning att hitta ett arbete eller gå ut i studier. Vår kompetenta personal hjälper dig att nå ditt mål. 

Vill du hitta ett arbete?

Vårt koncept fungerar! Träffa arbetsgivare via oss varje vecka.

Hos oss får du möjlighet att personligen träffa arbetsgivare varje vecka i våra lokaler eller via studiebesök på plats hos arbetsgivaren. Du får möjlighet att träffa Vd, personalansvarig eller rekryteringsansvarig m.m

Vi matchar även dig mot våra samarbetspartners som ständigt söker nya medarbetare. 

Vi hjälper dig med allt ifrån CV, personligt brev, intervjuträning, datorträning. Vid behov av språkträning har vi även utbildad personal för detta. Allt för att säkerställa att du är redo för att möta arbetsgivare.

I snitt går 10 av våra sökande ut i arbete eller studier varje månad.

Vill du studera? 

Vi hjälper dig att komma i kontakt och träffa olika studieförbund allt för att du ska komma närmare studierna. 

Du får även möjlighet att träffa vår studie och yrkesvägledare som stödjer dig i ditt sökande efter utbildning eller arbete.

Hur kan du bli inskriven hos oss?

Ta kontakt med din handläggare på Arbetsförmedlingen om du har rätt till Stöd och matchning och fråga om du kan börja på Rekryterings och EtableringsCentrum ( R&EC). Det är Arbetsförmedlingen som avgör om du har rätt till tjänsten.

Har du frågor om tjänsten och vill veta mer, Kontakta Sanjin Hadzihasanovic för mer information, mobil: 070 952 01 96, e-post: sanjin.h@recsverige.se

Vi finns på följande orter:

Växjö , Kalmar, Värnamo,             

 

Rekryterings- och EtableringsCentrum Sverige AB
Klostergatan 7 A, 352 30 Växjö
0470 211 40
info@recsverige.se